Hoe werkt het?

Kies uit onze verschillende boxen 
GreenTasteBox biedt verschillende boxen aan die passend zijn voor iedereen. Houdt u meer van een gezonde snack of bent u opzoek naar een gezond ontbijt voor 5 dagen in de week? Door het variërende aanbod aan boxen is er voor iedereen een passende box!


Bestel een box naar keuze
Uit ons assortiment kan vervolgens een keuze worden gemaakt. Bestel je een box voor iemand anders als een cadeau? Tijdens het afrekenen is er een mogelijkheid om een persoonlijk bericht toe te voegen. Vergeet vooral niet het verzendadres te wijzigen naar de ontvanger, dan wordt de box gelijk naar de ontvanger verstuurd! Heb je een kortingscode ontvangen?
Tijdens het afrekenen is er een mogelijkheid om deze kortingscode te verzilveren. Is er iets misgegaan met de kortingscode? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op! 
Ontvang de box vers aan huis!
Bij GreenTasteBox staat de versheid en kwaliteit van de producten voorop. Wij werken daarom ook met een zelfde dag leveringsgarantie. De boxen worden in de ochtend verpakt en je ontvangt ze dezelfde avond nog vers aan huis. Ideaal toch?


Voor woensdag 23:59 uur besteld is vrijdagavond vers aan huis geleverd!


Levering 
Wij werken met een voor woensdagavond 23:59 besteld is vrijdagavond vers aan huis geleverd. Bestel je voor woensdagavond 23:59 een box? Dan ontvang je hem dezelfde vrijdagavond nog geleverd! Vanaf donderdag besteld, ontvang je de box de vrijdag erop! 


Geniet van onze boxen!
In zowel de Starters- als SmoothieBox zitten recepten voor de lekkerste smoothies & smoothiebowls! Met deze recepten maak je heerlijke variërende gerechten voor maar liefst 5 smoothies voor 2 personen! 
De SnackBox zit gevuld met de lekkerste groente en fruit in snack formaat. Verantwoord genieten van de lekkerste snacks op ieder gewenst moment!