Over ons

GreenTasteBox is een bedrijf dat zich bezighoudt met de verkoop van Smoothie- en SnackBoxen. De boxen zijn wekelijks gevuld met de beste kwaliteit groente en fruit in samenwerking met Nederlandse telers.

Oprichters

Karst en Stef van der Wel, oprichters van GreenTasteBox, komen uit een telers familie. Ondernemerschap is bij hen met de paplepel ingegoten. Omdat zij zelf weten hoe lekker verse groente en fruit zijn, willen zij dit graag met heel Nederland delen. Zij vinden samenwerkingen met lokale telers en boeren dan ook erg belangrijk. Hierdoor zijn er altijd lokale producten in de GreenTasteBoxen te vinden.
Wekelijkse variatie 
Onze Boxen bevatten wekelijks een variatie aan verse producten. Wij zijn constant bezig met het innoveren en vernieuwen om GreenTasteBox zo gezond en duurzaam mogelijk te maken.

Onze missie 
Mensen het gemak laten ervaren van onze Smoothie- en SnackBoxen. Hierdoor willen wij het eten van groente en fruit op een lekkere wijze stimuleren. Dit doen wij door Boxen aan te bieden van de beste kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs.